Tid til at droppe bilen og få en skrotpræmie

Så stod gearkassen af på min gamle Golf GTI – lige nøjagtigt 14 dage efter at jeg havde fået ny udstødning, men som man siger et uheld kommer sjældent alene. Bilen skal til syn om 3 mdr. så jeg tror ikke at det kan betale sig at ofre pengene på en ny gearkasse. I stedet begyndte jeg at undersøge hvor jeg kunne få den bedste skrotpræmie for min gamle bil.

Forskellige skrotpræmier hos autoophuggerne

Efter at have brugt noget tid med at ringe rundt til nogle forskellige autoophuggere fandt jeg en hjemmeside som hedder skrotdingamlebil.dk som jeg kontaktede. Det viste sig faktisk at de kunne tilbyde den bedste skrotningspris for min gamle golf, så nu har vi lavet en aftale om at jeg kommer forbi i morgen med bilen og får mig en stak hundredekronesedler i stedet. Jeg tror det er en god beslutning at skille mig af med bilen, fremfor at bruge en mindre formue på reparationer for at den kan klare et syn. Når bilen er afleveret skal jeg ud og kigge på ny bil – jeg tror faktisk det ender med en brugt Golf igen. Det har været en virkelig god og stabil bil i alle årene.

Læs også:  Er der forskel på skrotpriser når du vil af med din gamle bil?