Få styr på dig selv hos Psykoterapi København

Det betød blandt andet at mit arbejde blev bedre fordi jeg ikke spildte min tid på at gå og være ked af når noget ikke lykkedes, men i stedet brugte jeg tid på at rose mig selv for mit arbejde. Det gjorde blandt andet at jeg hurtigere følte succesoplevelser som blev omsat til et brugbart drive. Min arbejdsmetode blev takket være Psykoterapi København derfor mere struktureret og jeg gik aldrig mere i seng og var frustreret over alle de ting jeg ikke nåede. I stedet gik jeg hver aften i seng og var stolt over alle de ting jeg havde nået. Der er overhovedet ingen positive virkninger ved den negative kraft det er at stille alt for høje forventninger til een selv. Hvis man beder mennesker specificere deres forventninger til sig selv, vil man opleve at disse forventninger ofte er ti gang så høje i forhold til hvad de forventer af andre mennesker. Det pres vi har til os selv virker nærmest som om vi glemmer at vi blot er mennesker. Det er derfor vigtigt at man ved hjælp fra samtaler med en terapeut bliver i stand til at se sig selv som blot et menneske og derefter tilpasse sine forventninge til sig selv så de passer til dette billede. Ingen mennesker kan gøre alting perfekt og derfor er det også vigtigt at man giver sig selv plads og tilgivelse for ikke at efterleve alle ens krav det kan psykoterapi København hjælpe dig med.