Er der forskel på skrotpriser når du vil af med din gamle bil?

Skrotbiler er jo nok ikke noget de fleste forbinder med kontanter, men ikke desto mindre er der faktisk stor forskel på skrotpriserne for gamle biler. De færreste er klar over at mange autoophuggere faktisk tager penge for at hjælpe dig af med dit gamle lig af en bil – priserne varierer fra 500 – 2500 kr. for at skrotte din bil. Men vil det ikke være bedre hvis du rent faktisk fik penge for at skille dig af med bilen? Utroligt men sandt, for det er faktisk muligt!

Hvor kan man få penge for sin skrotmodne bil?

Jeg har faktisk undersøgt markedet ret grudigt da jeg skulle skille mig af med vores skrotmodne Audi 80. Den havde efterhånden nået en alder og rundet over 367.000 Km så der var ikke rigtig nogen mening i at skrue mere på den – den ene reparation tog faktisk den næste med sig. Så selvom bilen for længst var betalt ud, kosteden den efterhånden 1-2000 kr. i månedlige reparationer. Så da udstødningen røg, blev vi enige om at nu var tiden moden til at skrotte bilen. Efter at have søgt lidt på nettet, fandt jeg et website som hedder skrotdingamlebil.dk som jeg kontaktede. Efter at have talt en 5-10 minutter med ejeren, blev vi enige om at jeg skulle besøge ham næste dag og tage bilen med. Jeg skal ærligt indrømme at jeg nærmest ikke regnede med at få nogen penge ud af det, men hellere ingen penge fremfor at betale for at komme af med den. Faktisk viste det sig at han var villig til at betale mig en skrotpræmie! – det var jo nærmest sød musik i mine ører og det var et aboslut fair tilbud.

Læs også:  Tid til at droppe bilen og få en skrotpræmie

Nu har jeg fået skilt mig af med bilen og har endda penge på lommen – så det var absolut værd at bruge tid på at finde et alternativ og rent faktisk tjene penge på at skrotte sin gamle bil. Så hvis du lige som mig skal af med din gamle slæde, så burde du overveje at besøge www.skrotdingamlebil.dk og få et tilbud. Det vil jo være dumt at snyde sig selv for penge og ovenikøbet side med bøvlet med at skille sig af med bilen. Nu er tippet i hvert fald givet videre til jer andre, så kan i selv veksle skrot til kontanter.